Damer

Välkommen till Falun Borlänge Golfklubb och damgolfen!

Vi vill att alla damer ska kunna spela golf under trivsamma former.

Är du nybörjare eller rutinerad gillar att tävla eller spela sällskapsrundor? det spelar ingen roll du är alltid välkommen att delta i våra aktiviteter. Vi har som mål att fler damer ska kunna utveckla sitt spel och sina golfkunskaper. Damkommittén ordnar trevliga tävlingar under hela säsongen.

Gillar man inte att tävla kan man vara med och spela FRIDA på fredagsförmiddagar (se mer information på hemsidan). Där kan du öva upp din sving och umgås med trevliga damer från klubben. Anmäler dig gör du via Min golf.

Under onsdagar med start den 10 maj fram till 27 september spelar vi damgolftävlingar. Tävlingar som är benämnda damgolf läggs ihop under säsongen och prisutdelning sker på höstavslutningen. Fullständigt tävlingsschema för damerna läggs ut på hemsidan när det är klart och anmälan sker via Min golf.

Hoppas ni tar chansen att spela med oss och lär känna klubbens damer samt för att vara med och skapa en härlig klubbkänsla kring vår fina bana.

Gå gärna med i vår Facebook grupp Falun-Borlänge GK- Damgolf. Gruppen startades av Maja-Lena Björling så häng med här:  https://www.facebook.com/#!/groups/231732753697826/