101 hål på nära 19 timmar

101 hål på Leksands golfbana.

Victor Lundberg 24 och brodern Anton 19, Falun Borlänge GK, har gjort en bedrift utöver det vanliga genom att spela 101 hål på nära 20 timmar.
Måndagen den 18 juli kl. 03.45 slog de ut på hål 1 på Leksands GK och hålade ut kl. 22.40 då hade de gått 101 hål.

De hade gjort något som få klarar och överhuvudtaget funderar på att genomföra men vältränade som de är, båda bandyspelare på elitnivå Victor i Sirius och Anton i Falu BS och med noggranna förberedelser och bra väder gjorde att de klarade 101 hål.
Men var får man en sådan här idé ifrån? -Vi hade hört talas om att det fanns de som hade gjort 100 hål tidigare och när Pär Jönsson sa att om vi gör 101 så är vi värst, säger Victor.

-Vi hade med oss en ordentlig matsäck och åt en macka under varje runda. Efter 36 hål gjorde vi ett uppehåll för då kom mamma med Pasta Carbonara. Vi var noga med att dricka vatten med Resorb hela tiden och det var särskilt viktigt mitt på dagen då det var mycket varmt, säger Victor.
För mig var det jobbigast fysiskt medans det var psykiskt jobbigt för Anton i slutet men vi får vara nöjda då vi klarade de flesta rundorna på eller under par menar Victor.

Bra gjort grabbar säger vi från klubben!