Club 55 Vårresa

Du inbjuds att delta i vårresan för Club 55 till Eskilstuna och Torshälla GK.
Vi tar också fasta på ett förslag om att spela båda dagarna på samma bana, då första ronden på en ny bana kan vara lite utmanande och andra ronden lite mera bekväm. Vi åker tisdag 9/5 från Falun, via Ornäs och Borlänge. Lagom till lunch kommer vi fram till Torshälla GK där vi efter en god och närande lunch spelar en rond på deras fina bana. Efter övernattning i Eskilstuna åker vi tillbaks till Torshälla GK och spelar den andra ronden.
Det finns plats för 40 st. golfare och som vanligt: Först till kvarn … !
Det är OK att ta med egen vagn.
Upplägget:
Avresa från Falun (Tiskenparkeringen) tisdag 9/5 kl. 08.00 via Ornäs och Borlänge (ICA Maxi). Vi är framme vid Torshälla GK ca 11.00 för lunch.
Efter avslutad rond tar bussen oss till Eskilstuna för incheckning på Comfort Hotel och därefter en tvårättersmiddag på restaurang Biff Grill & Bar.
Efter frukost onsdag 10/5 åker vi med bussen till banan och spelar en andra rond. Vi äter (sen) lunch efter ronden för att sedan åka hemåt.
Åter till Falun ca 19.00
Pris för enkelrum  kr 1990, del i dubbelrum kr 1620 och då ingår:
Resan, 2 lunch, 1 middag, övernattning med frukost, 2 greenfee och prisbord.
Är du intresserad  av att delta, anmäl Dig snarast och senast 3 april till laa@aspengrove.se, samt ange:

  1. om du vill ha enkel- eller dubbelrum
  2. dubbelrum? vem du i så fall bor med
  3. eventuella allergier
  4. var du stiger på
  5. golf-Id och aktuell hcp.

Betalning av resan görs till klubbens bankgiro: 464-3177 i samband med anmälan eller absolut senast 3 april. Märk inbetalningen med OCR-nr: 11613486
Club 55 Vårresa 2017