Det händer massor ….

Full fart på klubben!

Det är jättekul med alla aktiviteter som sker i och omkring klubben,

Förre veckan var det golfvecka med närmare 400 golfare som spelade våra tävlingar, stort tack till alla som kom och spelade samt till dagsponsorer, IBF Falun, Callaway, M-bilar och Pelle P som tillsammans med klubben genomförde tävlingarna och bidrog med härliga prisbord.

Nybörjarkurserna rullar på under hela sommaren med ett kort avbrott under några veckor i slutet av juli. Drygt 90 nybörjare har så här långt genomgått nybörjarkurs med Christian. Utöver dessa nybörjarkurser är inflödet av nya medlemmar positivt som väljer vår klubb.

Sommarlovsgolf lockar många nyfikna ungdomar som vill lära sig allt om golf, så här långt har vi haft drygt 100 ungdomar som har medverkat på måndagar och tisdagar mellan 10.00-13.00. Är man med vid minst 4 tillfällen har de dessutom möjlighet att få det gröna kortet.

Nu i veckan står Falun Borlänge golfklubb som värd för SM för klubblag Div1. 10 lag från Veckefjärden, Sundsvall, Hudiksvall, Gävle, Bollnäs, Rättvik, Ängsö, Samuelsdal, Dalsjö och Falun Borlänge kommer att kämpa om segern och spel i högsta serien nästa år. Det blir matcher i foursome, fyrboll och individuellt. Kom gärna och titta på alla duktiga golfare under 20/7 – 22/7.

Styrelsen riktar ett stort tack till alla er som har varit med och besvarat medlemsundersökningen. Undersökningen har gett oss ett bra verktyg som möjliggör en temperaturmätning hur du som medlem känner för olika saker, bra eller dåligt, samtidigt som det ger styrelsen feedback på ett antal viktiga områden som t.ex. bana, träningsområden, klubbområde, serviceområden (shop restaurang), klubb/ledning mm så att prioriteringar på vad som skall göras blir så korrekta som möjligt.

Nästa medlemsenkät kommer att skickas ut till ca en tredje del av medlemmarna i slutet juli och om du är en av de som får enkäten hoppas vi verkligen att du deltar och ger oss dina synpunkter på verksamheten.