Klubbens damer inbjuds till Clubb 55 vårresa

Inbjudan att delta på Clubb 55’s årliga vårresa

Herrarna i Club 55 kommer att göra en tvådagars resa till Torshälla/Eskilstuna 9-10 maj. Tidigare har de alltid åkt bara herrarna men tycker att det skulle vara roligt om vi damer också vill vara med. De har ca 20 platser till i bussen om du är intresserad och vill anmäla dig eller har frågor maila Lars Åke Asplund, laa@aspengrove.se.

Hej golfvänner.

Ni inbjuds att delta i vårresan för Club 55 till Eskilstuna och Torshälla GK. Vi tar också fasta på ett förslag om att spela båda dagarna på samma bana, då första ronden på en ny bana kan vara lite utmanande och andra ronden lite mera bekväm. Vi åker tisdag 9/5 från Falun, via Ornäs och Borlänge. Lagom till lunch kommer vi fram till Torshälla GK där vi efter en god och närande lunch spelar en rond på deras fina bana. Efter övernattning i Eskilstuna åker vi tillbaks till Torshälla GK och spelar den andra ronden.

Det är OK att ta med egen vagn.

Upplägget: Avresa från Falun (tiskenparkeringen) tisdag 9/5 kl. 08.00 via Ornäs och Borlänge (ICA Maxi). Vi är framme vid Torshälla GK ca 11.00 för lunch. Efter avslutad rond tar bussen oss till Eskilstuna för incheckning på Comfort Hotel och därefter en tvårättersmiddag på restaurang Biff Grill & Bar.

Efter frukost onsdag 10/5 åker vi med bussen till banan och spelar en andra rond. Vi äter (sen) lunch efter ronden för att sedan åka hemåt. Åter till Falun ca 19.00

Pris för enkelrum 1990, del i dubbelrum 1620 och då ingår: Resan, 2 lunch, 1 middag, övernattning med frukost, 2 greenfee och prisbord.

Är du intresserad att delta meddela mig detta, snarast och senast 9 april via epost, samt:

  1. om du vill ha enkel- eller dubbelrum
  2. dubbelrum? vem du i så fall bor med
  3. eventuella allergier
  4. var du stiger på
  5. golf-Id och aktuell hcp

. Betalning av resan görs till klubbens bankgiro: 464-3177 i samband med anmälan. Märk inbetalningen med OCR-nr: 11613486

Vänligen

Club 55 genom Lars Åke Asplund E: laa@aspengrove.se