Medlemsinformation

Medlemsinformation
Hej alla golfvänner. Härliga höstdagar med bra golfväder. Hoppas ni nyttjar den tid som är kvar av säsongen ute i Aspeboda, banan är jättefin.
Som ni alla känner till har vi under detta år ny entreprenör i vår shop som samtidigt under säsongen hjälpt till med service till våra medlemmar och gäster. När nu säsongen går mot sitt slut gäller följande.
* Fredrik kommer under den kommande helgen att hålla en utförsäljning av säsongens varor på Dalsjö GK, passa på att fynda. Innebär att     vår shop töms på varor torsdag denna vecka.
*  I klubbens avtal med Fredrik reglerar vi också öppethållande vilket innebär att från och med den 1 oktober har vi ej någon bemanning av Fredriks personal i vår shop vilket innebär följande.
*  Gäster hänvisas till vår betalautomat samt greenfeeelåda.
Som medlem spelar du precis som vanligt.
*  De som har golfbil/säsongskort får egna nycklar av Leif, Mats eller Thomas.
*  Telefonpassning sker under hela oktober månad
*  Mail bevakas dagligen

Hjälp behövs helgdagar
En uppmaning till ideella arbetskrafter utifrån ovan. Styrelsen önskar hålla öppet under helger under oktober månad. Förslag är lördagar och söndagar mellan kl 10.00 – 13.00. Öppethållande sker i reception/shop. För att klara detta behöver vi frivilliga som kan hjälpa till med detta och har du möjlighet anmäl intresse via klubbens telefon eller vår info-mail.
Irene kommer också att ”trappa” ned öppethållande av restaurangen med har en ambition att vid bra väder hålla helgöppet.

Höstens årsmöte
Tidpunkt för det årliga höstårsmötet har fastställts till 17 november. Mer information och separat kallelse kommer inom kort.
Vi inom styrelsen ser mycket positivt på den säsong som varit med många aktiviteter inom klubben. Dock är det alltid så i samband med större förändringar att vissa saker brister, vi har lärt oss mycket av det och jobbar nu med planering/förbättringar till nästa säsong

Styrelsen genom
Claes Aldurén