Välkomna till Golfens dag på ”Aspeboda” den 20 maj

BANNER_980x240_SVG_GOLFENS_DAG_17 

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Falun Borlänge Golfklubb (Aspeboda GK) kommer att ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runt om i landet just den här dagen.

Vi på Aspeboda GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10:00-15:00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Golfens dag öppnar kl 10.00 och ”Bubo” hälsar speciellt alla barn välkomna och bjuder på ”gott”.

10:00 Puttningstips av tränare

11:00 Rangetips av tränare

12:00 Chiptips av tränare

Hela dagen: Prova-på-golf, Äventyrsgolf för barnen, Putt-tävling och andra utmaningar, Lottförsäljning, Gissningstävling m.m.

Restaurangen är öppen så kom och ät lunch eller ta en fika och glass.

Utställning av Mimmi Hjorts prissamling

 

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och tag med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben.

Vi kommer också behöva hjälp under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta Cattis Forsberg, cattis.forsberg@gmail.com eller 070-3631754

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

 

Varmt välkomna

Önskar vi på Falun Borlänge GK