Ungdom / Junior

Är du sugen på att börja spela golf?

Nick Hedberg

 

I så fall är du varmt välkommen till Falun-Borlänge GK! Vi har golfträning för barn och ungdomar i alla åldrar och det spelar ingen roll om du har spelat golf tidigare eller ej, då vi har träningsgrupper för alla kategorier av juniorgolfare. Är du under 21 år och är nyfiken på att prova på golf eller kanske redan har spelat en del tycker vi att det vore jätteroligt om du vill vara en del av vår verksamhet.

Om du är förälder eller kanske bara medlem i klubben vill vi även informera om att vi söker nya ledare som kan vara med och ytterligare förbättra junior- och elitverksamheten. Att vara ledare innebär inte att man måste vara aktiv tränare i en träningsgrupp, det finns även andra uppgifter av mer administrativa slag där vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Det kan tex. vara att hjälpa till vid tävlingar men även att sitta med i vår juniorkommitté.

Har du några frågor, undrar du vad det skulle innebära att hjälpa till som ledare eller vill du veta mer om juniorverksamheten, ring eller maila gärna vår reception alt. kontakta någon i juniorkommittén nedan.

Golfkul!
Varje söndag kl 16.00 har vi Golkul för de yngsta, 5-8 år. Vi lekar och spelar äventyrsgolf .

.

Välkommen och prova vår ungdomsverksamhet.

Telefon: 023-310 15
E-post: info@fbgk.se

Ungdom/Juniorkommittén 2017
Patrick Kaemmerle, pkaemmerle@gmail.com
Peter Lindqvist, peter.lindqvist@annonsbladet.com
Lennart Björling, lennart@bjorlingco.se